Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2019 10:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

KOJO se koupe v penězích jako Kačer Donald a SHXRTY je jako Breitling. Poslouchej jejich debutové EP

HUDBA
Uložit Uložené

Z Brna přichází čerstvý zvuk, který si zaslouží tvou pozornost. KOJO a SHXRTY mají venku společný projekt.

Už v úvodu roku se KOJO a SHXRTY přihlásili o slovo skladbou Mejdlo, kde již tradičně ukázali, že jejich hudba má být o trojmístných BPM, úderných, vtipných a promyšlených řádcích i atraktivních vizuálech. Zároveň jsme se již tehdy zamysleli nad tím, že bychom si rádi vyslechli i celistvější projekt v podání této dvojice.

Dnes nám bratrské duo z Brna představuje další skvělou novinku s názvem M140, která dostává nápaditý videoklip od Radima Zbořila. Ten vizualizoval celý text pomocí vtipných ikonických momentů.

Doporučeno
Chtěl bys slávu, chtěl bys přízeň, Kojo a Shxrty chtějí trávu a mají žízeň. Dělají bordel jako Brexit Chtěl bys slávu, chtěl bys přízeň, Kojo a Shxrty chtějí trávu a mají žízeň. Dělají bordel jako Brexit 11. ledna 2019 13:49

Zároveň tě tímto zveme k MIKE ROFT Tour, v rámci níž uslyšíš živě i showcase v podání Shortyho a Koja. Chybět nebude Calin nebo Stein, Indigo a Persil.P, ale také Fadex a IAM.SPACEY. První vlna lístků je k dispozici na oficiální stránce v předprodeji a ty snad víš, že by sis měl s koupí pospíšit.

Také jsme se dočkali krátkého EP o pěti tracích s názvem Y2K, které najdeš na YouTube.

Domů
Sdílet
Diskuse