Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2019 14:28
Čas čtení 0:44
Jakub Paulík

Ruský šampion ve fackování se postavil syntholovému monstru. Poraženého museli zvedat ze země

SPORT
Uložit Uložené

S jedním to skoro nepohnulo, druhý zřejmě před očima viděl hvězdičky.

Farmář Vasilij „Pelmeň“ Kamotskij má v rukou pořádnou sílu a po zhlédnutí některých jeho duelů ve fackováním by každý rozumný chlap zvážil, zda ho vyzve na souboj. Známým vyzyvatelem z minulosti byl například youtuber Logan Paul, který však souboj nakonec odvolal, za což si vysloužil od Vasilije výsměch.

Mezi poslední soupeře tohoto siláckého farmáře patřil i Kirill „Bazooka Arms“ Těrešin, jehož přezdívka mluví za všechno. Tento ruský šílenec patří mezi nadšence kulturistiky, kteří to se syntholem trochu přehnali (ve skutečnosti jde o falešný synthol, který si namíchal doma), a jeho ruce proto oproti zbytku těla na lidi působí velmi nepřirozeným dojmem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин (@ruki_bazuki_official),

Kirill se Vasiliji postavil během turnaje s názvem Kamenné tváře, kde si však pouze jeden z nich po úderu zachoval kamennou tvář. Pokud jsi tipoval, že ruský farmář Vasilij pošle bláznivého Kirilla na zem, zatímco Kirillova rána s Vasilijem prakticky vůbec nepohne, hádal jsi správně.

Lidé však pro slávu na Instagramu už dosud udělali mnohem bláznivější kousky. Samotnému Kirillovi tento výprask například zjevně vůbec nestačil a své followery na Instagramu vyzval, aby hlasovali, zda by se měl zúčastnit souboje v kleci bez rukavic a rozhodčích.

Domů
Sdílet
Diskuse