Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2019 18:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias vydává 32 skladeb, Týnuš Třešničková ukázala tvář. I o tom jsou nové Freshnews

REFRESHER ČESKÝ RAP FRESHNEWS
Uložit Uložené

Sleduj nový díl Freshnews s Andreou a Martinem, ve kterých se dozvíš novinky ze světa hudby, filmů i technologií.

Další Freshnews jsou na světě a opět se toho stihlo udát mnoho. V domácím rapu dělá rozruch Yzomandias, který vydává další rapový projekt, konkrétně mixtape J.Eden 2. Už víme, že na něm najdeme 32 tracků a podle názvů je většina věcí nových. V zahraniční hudbě zaujala například Miley Cyrus, která v jedné ze tří nových skladeb zmínila Nicki Minaj a Cardi B.

Připravené máme i novinky ze světa filmů a seriálů, přičemž suverénně nejvíce to žije kolem Černobylu. Pětidílný projekt z dílny HBO se blíží do finále, svět se však měl možnost dozvědět řadu hrozivých skutečností.

Andrea a Martin se podívali i na novou reklamu od Gillette, která poukazuje na transgender problematiku otevřeným způsobem. Na závěr si ještě budeš mít možnost připomenout další díl Joe Trendy Show, kde tentokrát přijala pozvání známá moderátorka. A věru jí dal pořádně zabrat.

Domů
Sdílet
Diskuse