Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2019 16:03
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Mysteriózní seriál Dark pokračuje 2. sérií. Kdy se dostane na Netflix a dočkáme se i série číslo 3?

Mysteriózní seriál Dark pokračuje 2. sérií. Kdy se dostane na Netflix a dočkáme se i série číslo 3?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zopakují tvůrci úspěch první série? Dozvíme se to už příští měsíc.

Německý seriál Dark byl pro Netflix dalším velkým úspěchem. Pozoruhodný mysteriózní hororový projekt oslovil diváky i kritiky a letos se konečně dočkáme očekávané druhé série. Počítáme sice s tím, že všichni zájemci o tento seriál již Dark viděli, ale přesto popíšeme děj bez spoilerů.

Aniž bychom něco podstatného prozradili, můžeme napsat, že v malém městečku Winden začne docházet k tajemným událostem po tom, co se ztratí místní dítě. Tato událost je jen jednou nitkou v klubíčku záhad, které se týkají tří generací čtyř rodin.

Tajemství se vyplavují na povrch a zdá se, že za všemi záhadami je něco mnohem temnějšího, než si kdokoliv z hrdinů dokázal představit. Pokud jste první sérii viděli, tak víte, že tvůrci si pro diváky připravili opravdu spletitý a zamotaný příběh, který navíc v závěru zanechal mnoho otázek nezodpovězených. Právě na ně zřejmě dostaneme odpovědi v druhé sérii.

I druhý trailer staví na solidní pochmurné atmosféře či tajemných a mysteriózních náznacích. Dává si při tom pozor, aby nic důležité neprozradil, a zároveň nám prozrazuje, že se rovnou můžeme těšit i na třetí sérii.

Dark
Dark Zdroj: Netflix

Zbývá už jen doufat, že nové části navážou na první sérii důstojně a tvůrcům se jejich příběh nevymkne z rukou. Zatím tomu ale nic nenasvědčuje. Spíše se zdá, že milovníci záhad a pořádně komplikovaného děje si znovu přijdou na své.

Dark vytvořili Baran bo Odar a Jantje Friese a v hlavních rolích se objeví Oliver Masucci, Karoline Eichhorn a Jordi Triebel. Nové epizody budou na Netflixu dostupné 21. června 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse