Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2019 22:19
Čas čtení 1:19
Dušan Šutarík

The Irishman má problémy. Martinu Scorsesemu vadí omlazující CGI, které má hercům kazit jejich výkony

The Irishman má problémy. Martinu Scorsesemu vadí omlazující CGI, které má hercům kazit jejich výkony
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Uvidíme Irishmana nakonec až příští rok?

Novinek se nám tentokrát nahromadilo docela dost, takže vás vítáme u sobotního vydání naší rubriky Snídaně s Filmkultem. Bez dlouhých řečí pojďme rovnou na to.

The Irishman má komplikace

Vysněná gangsterka Martina Scorseseho The Irishman se potýká s problémy. Režisér je totiž údajně znepokojen vizuálními efekty. Scorsese přiznal, že to stále není podle jeho představ a chce, aby byl výsledek co nejrealističtější. V každém případě si to vyžádá více práce, než se čekalo. Premiéra je zatím stále plánována na podzim tohoto roku.

Legion spěje do finále

Třetí a zároveň poslední série vydařeného seriálu Legion dorazila s novými záběry. Premiéra je stanovena na 24. června 2019.

Joel Kinnaman se vrátí v Suicide Squad 2

Joel Kinnaman si zopakuje roli Ricka Flaga v dalším filmu The Suicide Squad 2. Na ten dohlíží James Gunn (Guardians of the Galaxy), který si napíše i scénář. Vrátit by měli i Jai Courtney, Margot Robbie a Viola Davis. Sequel dorazí v srpnu 2021.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Prequel kultovního The Dark Crystal dorazil s prvými záběry

The Dark Crystal: Age of Resistance bude prequelem dnes už kultovní fantasy The Dark Crystal z roku 1982. Hlasy postavám propůjčí Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Mark Hamill, Jason Isaacs či Helena Bonham Carter. Premiéra nás čeká 30. srpna 2019.

Lákavá kriminálka s Melissou McCarthy dorazila s prvním trailerem

Melissa McCarthy zdá se zůstane chvíli věrná vážnějším filmovým rolím. Po výborném dramatu Can You Ever Forgive Me? si zahraje jednu z hlavních rolí v kriminálce The Kitchen. Ta bude vycházet ze stejnojmenné komiksové předlohy. V centru budou tři manželky mafiánských gangsterů, kteří se ocitnou za mřížemi.

Tři ženy tak musí vzít svůj osud do svých rukou. Kromě McCarthy uvidíme i Elisabeth Moss a Tiffany Haddish. Režíruje Andrea Berloff a americká premiéra se uskuteční 9. srpna 2019.

Lví král

Hraná adaptace kultovního animáku Lví král dorazila s 11 novými plakáty. Můžeme si na nich vychutnat všechny hlavní postavy tohoto legendárního příběhu. Do našich kin snímek zamíří 18. července tohoto roku. Režíruje Joe Favreau (Iron Man, Kniha džunglí).

Domů
Sdílet
Diskuse