Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2019 11:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B napadla Tekashiho přítelkyni, s týmem po ní prý v baru házela židle. Odmítá se přiznat, čeká ji soud

HUDBA
Uložit Uložené

V té době pravděpodobně nepředpokládala, že se Jade stane slavnou díky duhovému raperovi.

Ještě v říjnu minulého roku informoval portál Hotnewhiphop o útoku v baru, který prý spustila Cardi B. Oběťmi měly být sestry barmanky, přičemž jednu z nich populární raperka podezřívala z toho, že spala s jejím současným přítelem Offsetem. Podle dostupných informací celý konflikt začala Cardi, která po sestrách nejprve házela sklenice a následně ještě s jejím týmem i lahve a židle.

Barmanky útočníky zažalovaly a Cardi měla na krku přestupek. Přiznat se však odmítla a nyní ji čeká soud, přičemž první líčení už má za sebou. Tehdy ještě aktuální majitelka Grammy za nejlepší rapové album netušila, že se z Jade stane populární osoba, a to díky Tekashimu 6ix9ine.

Případ je tedy medializován a píší o něm i světová média, protože Cardi je sice považována za kontroverzní a impulzivní osobu, nikoliv však až do takové míry. Podle TMZ bude případ prošetřovat ještě vyšší soud, jelikož odmítla uzavřít dohodu o vině a trestu a přiznat se k obyčejnému přestupku. Vězení jí s největší pravděpodobností nehrozí, nechme se však překvapit.

Sestry, které Cardi se svým týmem měla napadnout, pracovaly v klubu Lust v New Yorku

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Double trouble #baddestsisters meet us @lustny_ right now @__ohsoyoujade

Príspevok, ktorý zdieľa BIG BADDIE‼ NY/NJ (@baddiegi__),

Domů
Sdílet
Diskuse