Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2019 14:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž v Bratislave nadránom napadol troch Afričanov, ďalší kopol nepočujúceho chlapa do hlavy a spôsobil mu krvácanie do mozgu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bezpečnostná situácia v hlavnom meste sa nevyvíja priaznivo.

Včera v poobedňajších hodinách sa na Obchodnej ulici v Bratislave strieľalo. Muž s nožom v ruke sa tam vyhrážal okoloidúcim aj policajtom, a tak bol nakoniec zneškodnený aj vďaka výstrelom. Odrazená guľka zasiahla mladé dievča stojace na druhej strane ulice. 

Policajti však o pár hodín museli v Bratislave zasahovať pri dvoch konfliktoch. Jeden 39-ročný Slovák sa nadránom zastavil pri skupine troch mužov z Kene, začal na nich pľuť, nadával im a vyzýval ich k bitke. Muži zákona napokon zasiahli a z príspevku polície vyplýva, že šarvátka zrejme nevyústila do vážnejšej fyzickej potýčky. Prípad už vyšetruje NAKA, pretože u muža vzniklo podozrenie na spáchanie trestného činu hanobenia rasy a národa.

Smutnejší prípad sa odohral na Hurbanovom námestí. Okolo siedmej ráno tam 28-ročný muž zaútočil na 22-ročného nepočujúceho muža. Napadnutie vyústilo až do toho, že muž nepočujúceho chlapa kopol do hlavy, čoho následkom utrpel krvácanie do mozgu spojené s opuchom. Bol prevezený do nemocnice, kde teraz leží vo vážnom stave.

Domů
Sdílet
Diskuse