Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2019 10:30
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ruská veterinární klinika nabízí kastraci nevěrných mužů zdarma. Reklamní tabule čelí kritice

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Petrohradě se jedna veterinární klinika rozhodla zákazníky zaujmout netradiční formou.

Kastrace kocoura by tě u jistého petrohradského veterináře vyšla na 1000 rublů (přibližně 353 korun) a kastrace kočky na 2500 rublů (883 korun). Kromě toho se však místní klinika rozhodla zaujmout potenciální zákazníky nevídaným způsobem, a to konkrétně nabídkou kastrace nevěrných mužů bez jakýchkoli poplatků.

Někteří obyvatelé Petrohradu se nad konzervativní reklamou zřejmě pouze pousmáli, ale jiné taková forma humoru moc nepobavila, a proto podali na veterinární kliniku stížnosti. Těmi by se měla už v brzké době zabývat petrohradská radnice, místní kancelář asociace reklamních agentur a údajně i antimonopolní úřad.

Kritici reklamní tabule ji označili za nevhodnou, urážlivou či dokonce diskriminační. Podle ankety ruského portálu Rudis ale většina obyvatel Petrohradu považuje reklamní kampaň veterinární služby za zcela neškodnou. S informací přišla agentura RIA Novosti.

Ilustrační fotografie

Ruská veterinárna klinika ponúka kastráciu neverných mužov zdarma. Reklamná tabula čelí kritike
Ruská veterinárna klinika ponúka kastráciu neverných mužov zdarma. Reklamná tabula čelí kritike Zdroj: TASR/AP Photo/The Santa Fe New Mexican, Ben Swan
Anketa:
Přijde ti zmíněná reklama legrační, nebo naopak nevhodná?
Pobavila mě
Je nevhodná
Pobavila mě
85 %
Je nevhodná
15 %
Domů
Sdílet
Diskuse