Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2019 13:41
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Conor McGregor znovu požaduje odvetu se starým rivalem Floydem Mayweatherem

SPORT
Uložit Uložené

Zůstane jen u slov?

V březnu nám McGregor prostřednictvím sociálních sítí (a nebylo to poprvé) sdělil, že končí s kariérou bojovníka MMA. Pár týdnů nato však při uražení manželky Khabiba Nurmagomedova napsal:Uvidíme se v Oktagonu. Od té doby s Khabibem vedl slovní války, ale Nurmagomedov mu vzkázal, aby začal nejprve vyhrávat zápasy (poslední výhru zaznamenal koncem roku 2016 proti Eddiemu Alvarezovi), a potom mohou mluvit o odvetě.

O tom, že se dvojnásobný šampión UFC McGregor rád pouští do svých bývalých protivníků, nás přesvědčil také před nedávnem, když v jednom tweetu vyzval na odvetný souboj Floyda Mayweathera. Toho navíc s odkazem na jejich první zápas provokativně přejmenoval na Juana Manuela.

Doporučeno
Karlos Vémola o luxusu, chovu žraloků, sbírání motýlů i zápase s Attilou Véghem (Rozhovor) Karlos Vémola o luxusu, chovu žraloků, sbírání motýlů i zápase s Attilou Véghem (Rozhovor) 8. května 2019 18:57

Podle CEO Mayweather Promotions Leonarda Ellerbe stačí McGregorovi pro návrat do ringu pouze tolik, aby zavolal prezidentovi UFC Dana Whiteovi.

Těžko sice s jistotou předpovědět, zda se McGregor nesnaží svými výroky jen zviditelnit a nakonec z toho nic nebude, ale důchod popravdě vypadá úplně jinak. Řada fanoušků tedy nadále věří, že Conorův odpočinek od MMA je pouze dočasný. A co si myslíš ty?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Where there’s a will, there’s a way!

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Anketa:
Očekáváš McGregorův návrat?
Ano
Ne
Ano
72 %
469 Hlasů
Ne
28 %
184 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse