Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2019 14:45
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Spotify by měl přinést novinku, díky níž budeš moci poslouchat hudbu s přáteli ve skupině

TECH HUDBA SPOTIFY
Uložit Uložené

Social Listening přinese zcela nové zážitky z poslechu hudby.

Streamovací služba Spotify by měla podle nejnovějších informací portálu Techcrunch pro uživatele připravovat úplnou novinku, díky níž bys mohl poslouchat své oblíbené písničky spolu s přáteli prostřednictvím vlastní skupiny. Hudební aplikace se tak opět odlišuje od konkurenčních platforem jako Apple Music, YouTube Music či Tidal.

Funkce by se údajně měla nazývat Social Listening a podle dostupných informací bude seskupovat vybrané přátele do jedné skupiny, v jejímž rámci by každý uživatel mohl v reálném čase ovládat hudební menu a pouštět skladby všem připojeným. Do dané skupiny by se dalo dostat buď díky naskenovanému QR kódu, nebo přes unikátní odkaz.

V současnosti disponuje aplikace playlisty, které může kdokoliv vytvořit a také umožňuje komukoliv si je přehrát. Rozdíl mezi tímto způsobem streamování a novou funkcí spočívá právě ve fungování v reálném čase a v přístupu jen pozvaných uživatelů.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Novinka však dosud nebyla nijak oficiálně představena a mluvčí společnosti se odmítl k zjištěním vyjádřit. Podle technologické analytičky Jane Wong se chystaná funkcionalita aktuálně nachází hluboko ve zdrojovém kódu aplikace a dostupná je výlučně jen pro zaměstnance Spotify.

Domů
Sdílet
Diskuse