Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2019 9:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna je nejbohatší zpěvačkou planety. S majetkem 600 milionů předběhla Madonnu

HUDBA
Uložit Uložené

Aktuální spolupráce s LVMH pomohla Rihanně dostat se na první příčku. Budování populární značky Fenty se tedy vyplatilo.

Forbes informuje o obrovském úspěchu Rihanny, která se už dávno nevěnuje jen hudební tvorbě. Díky spolupráci její značky Fenty s koncernem LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) se stává nejbohatší zpěvačkou na planetě. Její majetek nyní přesáhl 600 milionů dolarů, čímž přeskočila Madonnu s náskokem přibližně 30 milionů.

Impérium s názvem Fenty bude pod prestižním módním domem růst a rozšiřovat své portfolio o high end kousky. Podle všeho však kráska z Barbadosu nikdy nedovolí, aby se z jejího projektu stal bezduchý byznys a při kreativitě bude mít stále slovo. Snaží se totiž, aby její značka nesla i hlubší odkaz a ucelenou myšlenku.

Rihanna je od teraz najbohatšou speváčkou na planéte. S majetkom 600-miliónov predbehla Madonnu
Rihanna je od teraz najbohatšou speváčkou na planéte. S majetkom 600-miliónov predbehla Madonnu Zdroj: instagram.com/badgalriri

Jen pro zajímavost, díky Highsnobiety se ještě dozvídáme, že současný majetek Celine Dion se odhaduje na 450 milionů dolarů a v případě Beyoncé je to asi 400 milionů.

Zároveň jsme se jen před pár hodinami dozvěděli, že prvním miliardářem v rapu se stal legendární JAY-Z, po stránce byznysu se tedy těmto umělcům daří více než dobře. Skoro 50letý interpret má však o trochu širší podnikatelské portfolio.

Doporučeno
JAY-Z je první raper s hodnotou majetku přesahující miliardu dolarů JAY-Z je první raper s hodnotou majetku přesahující miliardu dolarů 4. června 2019 7:53

Na závěr ještě potěšující informace pro všechny fanoušky Riri, kteří čekají na novou hudbu. Na svém Instagramu v posledních dnech zveřejnila na pár hodin video, kde tráví čas ve studiu a již tradičně převrací oči s popisem: „Kde je nové album, Rihanno?“ Od vydání Anti jsou to přece jen už tři roky, rádi se však necháme překvapit .

Nový projekt Rihanna avizovala již v závěru minulého roku, přesně v den Vánoc. Tehdy jsme se však dozvěděli jen to, že to bude v příštích 12 měsících.

Doporučeno
Vánoční překvapení od Rihanny. Barbadoská kráska oznamuje nové album Vánoční překvapení od Rihanny. Barbadoská kráska oznamuje nové album 24. prosince 2018 14:54
Domů
Sdílet
Diskuse