Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. června 2019 16:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neomezený sex, 100 prostitutek a marihuana. Sex Island se vrací v letní verzi, tentokrát přímo v USA

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Populární akce se z karibských ostrovů přesunula do USA.

Koncept Sex Islandu není nový. Už loni se roztrhl pytel s několikadenními večírky, kterých se účastní 100 prostitutek, k dispozici máš neomezené zásoby alkoholu či marihuany a nikdo neví, kde se vlastně nacházíš.

Sex Island začal na karibském ostrově, ale od té doby se už přesunul přímo do Spojených států amerických. Momentálně provozuje své služby v nespecifikované lokalitě nedaleko Las Vegas ve státě Nevada, kam tě z letiště dopraví vlastní helikoptérou.

V této chvíli již Sex Island začal ve velkém propagovat své letní edice. Úvodní začíná již 4. července, ale největší propagaci momentálně soustředí na událost trvající od 2. do 5. srpna. Její přezdívka zní „Heaven on Earth“. Návštěvníci se budou moci těšit zejména na dívky, ale také pouštní dobrodružství na čtyřkolkách či bazénové hrátky.

Za třídenní šílenství budeš muset zaplatit 6 000 dolarů, a kdyby ses na Sex Island chtěl vydat z Česka, samozřejmě nesmíš zapomenout ani na cenu letenky. Velkým lákadlem je možnost získat pozornost dvou dívek, ba co víc, dívky si mohou muži vyměňovat podle svých přání. Ani jedna z nich tam však není nedobrovolně, což organizátoři vícekrát zdůrazňují na webu.

Domů
Sdílet
Diskuse