Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2019 15:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus otvírá největší fitness centrum ve střední Evropě

SPORT
Uložit Uložené

Člen Kontrafaktu zveřejňuje na svém Instagramu a Facebooku informaci o tom, že se chystá otevřít největší fitko ve střední Evropě.

Rytmus zasvětil rok 2018 v první řadě sportu, a i když už teď víme, že se chce nyní věnovat primárně hudbě, dnes překvapuje zajímavou informací. Na svém Instagramu a Facebooku totiž zveřejnil příspěvek, který hovoří o tom, že se člen Kontrafaktu rozhodl otevřít největší fitness centrum ve střední Evropě.

S přihlédnutím k jeho dlouhodobé aktivitě a skutečnosti, že i po obrovském boxerském zápase stále trénuje, by to smysl samozřejmě dávalo, vynořuje se však i řada otázek. Zatím totiž nevíme ani to, ve kterém městě by se mohlo nacházet. V úvahu přichází Bratislava i Praha, klidně to však může být i město mimo naše dvě relativně malé země.

Těžko říci, co si máme představit pod slovem „největší“. Je možné, že se chystá sdružovat několik druhů sportů a součástí fitka budou i hřiště.

Otázkou ještě zůstává, pro koho bude určeno. Možností je více, ty nejpravděpodobnější jsou, že buď bude vstup nízký, aby se ke sportu dostalo co nejvíce lidí, nebo naopak půjde o luxusní záležitost, která má reflektovat prestiž. S Rytmusem jsme se už spojili a zatím nám prozradil jen to, že se za pár dní se dozvíme všechny podrobnosti.

Video najdeš do zítřejšího odpoledne na Rytmusově Instagramu.

Rytmus otvírá největší fitness centrum ve střední Evropě
Domů
Sdílet
Diskuse