Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2019 14:17
Čas čtení 0:00
Dominik Čech

Divoká honička v centru Prahy. Policistům ujížděl dealer kokainu z Kamerunu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Po dopadení byl policisty zpacifikován taserem.

Jak je vidět na přiloženém videu, jednačtyřicetiletý muž policistům ujížděl na Praze 7. Celému incidentu předcházela situace, kdy se při zadržení snažil muž kriminalistům ujet, načež došlo ke krátké honičce.

Ta našla svůj konec v ulici Argentinská. Policisté zde mužovo auto zablokovali. Silniční pirát se ale nadále bránil, a tak jej museli muži zákona zpacifikovat taserem. 

Není to náhoda, protože dealerův rajon byly právě oblasti Prahy 1, 3, 7 a 8. V centru na Praze 1 pak nejvíce obchodoval v okolí tanečních klubů, v dalších jiných obvodech byly předmětem zájmu různé bary a další podobné podniky.

Drogy vozil ale zákazníkům i přímo domů. To probíhalo prostřednictvím domluvy dopředu, kdy si zájemce řekl o jaké množství kokainu má zájem, a kam má být zásilka doručena. 

 

Pražští kriminalisté během vyšetřování zjistili, že obviněný obchodoval s kokainem minimálně od května roku 2017. Za tu dobu od obviněného lidé nakoupili dogy v hodnotě několika stovek tisíc až milionů korun.

Obviněnému hrozí za nedovoleno výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku odnětí svobody až na deset let. 

Domů
Sdílet
Diskuse