Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2019 17:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tenista prohrál zápas na French Open, ale utěšit a obejmout ho přiběhl malý syn. Rozplakal tím i soupeře

SPORT TENIS
Uložit Uložené

Nicolas Mahut může být na své rodinné vztahy hrdý.

Na turnaji Roland Garros se domácí Nicolas Mahut musel sklonit před tenisovými schopnostmi Leonarda Mayera z Argentiny. V zápase třetího kola na svého protivníka nestačil, a prohra před francouzskými diváky ho zarmoutila natolik, že se před všemi rozplakal.

Smutně sedící tenista však nebyl skleslý příliš dlouho, protože ho za chvíli přiběhl utěšit malý syn. Natan přiběhl k otci, objal ho a tímto gestem mu bez potřeby jakýchkoliv slov vysvětlil, že taková prohra nic neznamená a pro něj bude vítězem vždy.

Roztomilé objetí dojalo celý stadion, fanoušci se postavili a Mahutovi věnovali dlouhý potlesk. Respekt si vysloužil i od soupeře Mayera, který tleskal společně s publikem a gesto ho dojalo až k slzám.

Když potom Mahut odkráčel se synem ruku v ruce, Mayer ještě pár vteřin tleskal a předtím, než odešel, si musel otřít oči. I když se zápas uskutečnil již 31. května, sociální sítě si objetí všimly až před pár hodinami, a tak se malý Nátan okamžitě stal hvězdou internetu.


Domů
Sdílet
Diskuse