Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2019 13:27
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Nasupený cyklista v Ostravě utrhl troubícímu řidiči stěrač a rozbil mu přední sklo

ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Policie pátrá po agresivním cyklistovi.

Neznámý cyklista na konci dubna v amoku utrhl troubícímu řidiči stěrač a rozbil mu při tom i přední sklo. Nervy na uzdě neudržel poté, co se jej šofér klaksonem snažil přimět, aby uhnul z jízdního pruhu. Agresor odstavil kolo uprostřed cesty a snažil se nejprve dostat k řidiči do auta. Ten se ale stihl zamknout, a tak mu alespoň urval stěrač a zahodil jej.

Incident se odehrál na křižovatce ulic Mitrovická a Plzeňská ve Staré Bělé. Policie o něm informovala až dnes, jelikož potřebuje pomoc s identifikací agresivního cyklisty. Podle všeho muže vyprovokovalo troubení více řidičů, kteří jej chtěli předjet.

„Před křižovatkou své jízdní kolo odstavil uprostřed komunikace. Přišel k vozidlu tovární zn. Škoda, udeřil do zpětného zrcátka a následně ulomil stěrač, přičemž došlo k prasknutí čelního skla vozidla,“ popsal pro server Novinky.cz mluvčí policie Richard Palát. Způsobená škoda byla vyčíslena na 9 tisíc korun. Cyklistovi hrozí až rok vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse