Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2019 16:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

FIFA Street se ve FIFA 20 vrací! Získala nové hráče i srdce milionů fanoušků

TECH
Uložit Uložené

Oblíbený herní mód, který kdysi existoval i samostatně, se vrací.

Nejnovější FIFA 20, která přijde na pulty obchodů již koncem září, bude obsahovat pouliční fotbal. Vývojáři z EA Sports dnes představili nový trailer, ale tentokrát upoutávka není zaměřena na nejprestižnější stadiony a hřiště.

Nový mód pouličního fotbalu se bude jmenovat VOLTA a budeš si díky němu moci zavzpomínat na množství zážitků, které se ti vryly do paměti z her FIFA Street 1, 2, 3 až 4. Čtvrtá verze, tedy FIFA Street 2012, už slaví své 7. narozeniny, a tak bude návrat pouličního fotbalu do nejoblíbenější fotbalové hry velkým milníkem.

V novém módu VOLTA budeš mít možnost vyskládat si vlastního hráče, ať už ženského nebo mužského pohlaví, a upravovat mu účesy nebo dokonce tetování. Samozřejmostí bude možnost rozsáhlé úpravy kopaček či tepláků, výběr hřiště na tvém sídlišti nebo v Amsterdamu, a několik různých módů.

FIFA Street sa oficiálne vráti vo FIFA 20. Získala nový hráčov aj srdcia miliónov fanúšikov
FIFA Street sa oficiálne vráti vo FIFA 20. Získala nový hráčov aj srdcia miliónov fanúšikov Zdroj: EA Sports

Hrát budeme 3 na 3 bez brankářů, 4 na 4, 4 na 4 bez brankářů, 5 na 5 nebo profesionální futsal. Upravovat dokonce můžeš to, zda chceš mít na hřišti mantinely.

FIFA tě v obchodech bude čekat už 27. září, takže si můžeš zapnout starou FIFA Street a trochu natrénovat, ať tě hned kamarádi nevypráší.

Domů
Sdílet
Diskuse