Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2019 11:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

V Česku se srazil vlak s pračkou

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Hasiči museli řešit neobvyklou nehodu.

V Česku museli včera hasiči zasahovat při nehodě vlaku s domácím spotřebičem. Nejde o vymyšlenou zprávu, ale skutečnou nehodu, která se odehrála nedaleko vlakového nádraží v Olomouci. Vlak s 25 cestujícími směřující z Prostějova do Olomouce narazil o páté hodině ráno do pračky, kterou někdo nechal na železniční trati.

O incidentu informovala TV Nova, podle níž žádný cestující neutrpěl zranění a zasahující hasiči museli už jen vytáhnout zbytky pračky z kolejiště, protože vlaková souprava po nárazu spotřebič rozmetala po okolí. Bezpečnostní složky se zřejmě budou o incident zajímat, protože pračka se na kolejích neocitla sama.

Loni se Českem přehnaly zprávy o srážce vlaků se stromy. Vyšetřování prokázalo, že vlaky nechal se stromy srazit místní důchodce, který chtěl tímto způsobem vyvolat v lidech strach z imigrantů a potenciálních teroristických útoků, a tak jeden zorganizoval sám.

V Česku sa zrazil vlak s práčkou
V Česku sa zrazil vlak s práčkou Zdroj: Hasiči SŽDC Přerov
Domů
Sdílet
Diskuse