Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2019 23:50
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Autor Game of Thrones a tvůrci legendární série Dark Souls představují společnou hru s ohavnými monstry

TECH
Uložit Uložené

Elden Ring tě v táhne do nového světa plného monster a nástrah.

Jisté informace o hře Elden Ring jsme se dozvěděli dřív, než si to autoři přáli. Některé detaily o titulu totiž v posledních dnech leaknuly na internet, a tak jsme již věděli, co zhruba můžeme od této fantasy hry čekávat. 

Zajímavé je, že na titulu společně pracují George R. R. Martin, autor knižní předlohy Hry o trůny, a věhlasné japonské studio From Software, které se do povědomí veřejnosti dostalo zejména díky sérii Dark Souls či řežbě Bloodborne. 

Ze studia se už v průběhu let stala záruka kvality, což znovu tvůrci potvrdili svým nejnovějším titulem Sekiro: Shadows Die Twice, a nyní ve spolupráci se světovým spisovatelem se zdá, že si pro nás chystají další velkolepou fantasy pecku.

Při příležitosti letošního veletrhu E3 byl odprezentován první filmeček přiložený výše, který vnadí na temný svět obývaný monstry a různými tajemnými bytostmi. V tomto ohledu by hra tedy měla být podobná dřívějším projektům studia. Zároveň se má opět jednat o RPG s důrazem na průzkum a dobrodružství

Námět rozhodně vypadá zajímavě, nechme se tedy překvapit, co se z titulu nakonec vyklube. Už nyní jsme ale velmi zvědaví.

Domů
Sdílet
Diskuse