Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2019 12:45
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

51-ročný učiteľ Peter fotografoval nahého 11-ročného žiaka, ktorý u neho prespával

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Chlapcovi kupoval oblečenie aj školské predmety. Matka 11-ročného žiaka nakoniec povolila, aby u učiteľa prespával.

51-ročný učiteľ základnej školy bol podľa polície obvinený „zo zločinu sexuálneho zneužívania, zločinu výroby detskej pornografie v súbehu s prečinom ohrozovania mravnej výchovy mládeže spáchaných závažnejším spôsobom konania“.

Učiteľ Peter z Bratislavy mal od decembra roku 2017 zneužívať zlú finančnú a sociálnu situáciu rodiny obete. Dôveru 11-ročného chlapca a jeho matky si postupne získaval tým, že mladému žiakovi kupoval školské predmety, šatstvo a iné hmotné potreby. Neskôr matka obete dovolila svojmu synovi, aby u učiteľa taktiež prespával.


Jeho pomoc ale nebola nezištná. Všetko robil iba preto, aby sa dostal do blízkosti 11-ročného chlapca, ktorého mal podľa dostupných dôkazov fotografovať nahého a taktiež sa ho dotýkať na intímnych miestach

Kvôli menovaným negatívnym skúsenostiam s mužom malo dôjsť u žiaka ku zhoršeniu študijného výkonu a taktiež správania. 51-ročný Peter je v aktuálnej dobe stíhaný väzobne. V prípade preukázania viny mu hrozí pobyt za mrežami na 7 až 12 rokov.

Doporučeno
„Nevadí, že je ti 12 let. Ukážeš se mi?“ České herečky budou v novém dokumentu odhalovat pedofily na internetu „Nevadí, že je ti 12 let. Ukážeš se mi?“ České herečky budou v novém dokumentu odhalovat pedofily na internetu 2. května 2019 12:07
Domů
Sdílet
Diskuse