Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2019 14:07
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

V Avengers: Endgame měl Iron Man Thanosovi namísto legendární poslední věty říct „fuck you“

V Avengers: Endgame měl Iron Man Thanosovi namísto legendární poslední věty říct „fuck you“
Zdroj: Marvel Cinematic Universe
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Odpověď na „I am inevitable“ mohla být značně odlišná.

Dostat Roberta Downeyho Jr. na opětovné natáčení závěrečné interakce s Thanosem nebylo vůbec jednoduché. Robertův přítel producent Joel Silver (Matrix) však herci objasnil, že Iron Manova odpověď „I am Iron Man“ na Thanosovo „I am inevitable“ je zkrátka bezchybná a rozhodně se musí dostat do filmu.

Nechybělo však mnoho a Downey Jr. mohl poslat Thanose někam. Přesněji řečeno z jeho úst mělo zaznít „Fuck off“. Kdyby tvůrci tuto variantu schválili, šlo by o oficiálně první použití vulgarismu „fuck“ v rámci MCU.

Doporučeno
Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) 6. května 2019 14:49

Tuto zajímavost v podcastu pro Empire prozradili scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely, kteří mimo jiné vzpomínali i na to, jak Downey Jr. místo odpovědi „I am Iron Man“ jednoduše Thanosovi řekl „fuck off“.

„Myslím,že v jednom momentě zaznělo i fuck you. Nebo neřekl fuck off? Mohlo to zaznít... udělali jsme množství záběrů,“ vysvětloval při nahrávání podcastu Christopher Markus.

Podobný vulgarismus by byl rozhodně velmi neočekávaným zakončením Iron Manovy „kariéry“, ale upřímně řečeno se něco podobného do MCU nehodí, a tak můžeme být rádi, že v Endgame nakonec zazněla stylová věta „I am Iron Man“.

Domů
Sdílet
Diskuse