Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2019 13:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor chce organizovat souboj Justina Biebera a Toma Cruise. Vyzval rovnou i Marka Wahlberga

SPORT TOM CRUISE
Uložit Uložené

Irský bojovník se nebojí odvážných prohlášení.

Ve světě showbyznysu začaly známé tváře bojovat proti příchozí okurkové sezóně. Vše spustil Justin Bieber, který před dvěma dny vyzval herce Toma Cruise na souboj.

Chtěl sice, aby ho uspořádala organizace UFC, ale mezitím si výzvy všiml Conor McGregor a hned se nabídl, že pokud bude Cruise souhlasit, vše se svou promoční firmou zajistí právě on.

Doporučeno
Justin Bieber vyzval Toma Cruise na zápas v oktagonu. Chce, aby ho uspořádalo UFC Justin Bieber vyzval Toma Cruise na zápas v oktagonu. Chce, aby ho uspořádalo UFC 10. června 2019 9:49

V příspěvku na Twitteru světu oznámil, že firma McGregor Sports and Entertainment je připravena pokrýt všechny organizační záležitosti a bojovník nezůstal jen u  toho. Trochu vyprovokoval Toma Cruise, když do zprávy zakomponoval řečnickou otázku, zda má herec dostatek odvahy na bitky jako ve svých akčních filmech.


O pár minut později ho napadla ještě lepší myšlenka. Vyzval na souboj Marka Wahlberga, který se před časem proslavil díky svému extrémnímu dennímu režimu. Herec podle něj vstává už ve dvě ráno, chodívá spát kolem osmé večer a mezitím stíhá všechno od kryokomory až po trávení času se svými dětmi.

McGregor prohlásil, že by Wahlberga rozbil bez větších problémů už v dobách, kdy vystupoval pod přezdívkou Marky Mark, a teď to nebude nijak rozdílné. Wahlberg před dvěma lety řekl, že McGregor daruje část svého podílu v UFC, protože je hlavní tváří této organizace, ale od té doby se již situace změnila a i samotný Wahlberg si nabídku promyslel. Jedině, že by z něj Conor podíl vymlátil.

Doporučeno
Tom Cruise potřebuje další Mission: Impossible. Potřebujeme ho i my? Tom Cruise potřebuje další Mission: Impossible. Potřebujeme ho i my? 13. července 2023 12:00


Domů
Sdílet
Diskuse