Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2019 19:34
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Bývalého MMA šampiona zadržel protiteroristický útvar, z Česka prý dovážel kradená luxusní auta do Polska

SPORT
Uložit Uložené

Z klece za mříže? Polský bojovník Mamed Khalidov skončil v poutech.

Bývalý MMA bojovník Mamed Khalidov má problém. Někdejší šampion hned dvou váhových kategorií známé polské organizace KSW během včerejšího dne skončil v poutech mužů zákona. Zadržen byl ve městě Olštyn příslušníky útvaru pro boj proti terorismu. Informoval o tom zahraniční server MMA Mania

Khalidov byl obviněn z dovozu kradených luxusních aut z České republiky právě do Polska. Mezi kousky, které měl údajně převézt přes hranice, byly vozy jako Range Rover Evoque, Porsche Panamera, BMW M6 či BMW řady 7. Zatím není jasné, jakému trestu by v případě prokázání viny čelil.

„Na příkaz státního zástupce Slezské pobočky Úřadu pro organizovaný zločin a korupci v Katovicích zadrželi policisté Mamedu Khalidovovi jeho sbírku luxusních aut, která pocházejí z České republiky,“ cituje stránka MMA Shorties prohlášení Národního státního zastupitelství.

V minulosti měl Mamed Khalidov velmi úspěšnou sportovní kariéru. Kromě toho, že se stal šampionem střední a polotěžké váhy ve zmíněné organizaci, o bojovníka projevila zájem i nejslavnější liga světa UFC. Nicméně se nepodařilo vyjednat pro obě strany přijatelné podmínky, a tak k přestupu nedošlo.

Khalidov nakonec kariéru ukončil minulý rok po několika prohrách v řadě. Jeho celková bilance činila 36:6, což je velmi úctyhodný record. 

 Ilustrační obrázek, Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Bývalého MMA šampiona zatkla v Polsku policie, z Česka prý dovážel kradená luxusní auta
Bývalého MMA šampiona zatkla v Polsku policie, z Česka prý dovážel kradená luxusní auta Zdroj: Jakub "flyz1" Maciejewski
Domů
Sdílet
Diskuse