Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2019 8:48
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Brad Pitt je ve vesmírném sci-fi připravený riskovat vše, aby našel svého otce a zachránil svět

Brad Pitt je ve vesmírném sci-fi připravený riskovat vše, aby našel svého otce a zachránil svět
Zdroj: 20th Century Fox/Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek Ad Astra zatím vypadá opravdu dobře.

Od odhalení prvních záběrů z chystaného sci-fi Ad Astra uběhl pouze jeden týden a studia 20th Century Fox a Disney nám už posouvají další. Namísto dalšího plnohodnotného traileru si však nyní můžeme vychutnat nový televizní spot. Ten je dlouhý přibližně minutu a kromě již dosud viděných momentů nabízí i několik zcela čerstvých.

Co se samotného příběhu týče, ten se zaměří na odvážného vesmírného inženýra Roye McBridea (Brad Pitt), který se vydá na misi s nejistým koncem. Jeho otec, jehož ve filmu ztvárňuje Tommy Lee Jones, se totiž před zhruba dvaceti lety ztratil na planetě Neptun. Roy se však při pátrání po otci dostane k odhalení nebezpečí ohrožujícího život na naší planetě.

Za režií snímku stojí James Gray (The Lost City of Z), o scénář se postarali Gray & Ethan Grossovi (Fringe), no a kromě výše zmíněných herců se objeví také Ruth Negga, Liv Tyler či Donald Sutherland. Americká premiéra je naplánována na 20. září 2019, ale věříme, že bude brzy oznámena i ta česká.

Domů
Sdílet
Diskuse