Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2019 10:15
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

7-ročný chlapec udupal hrdličku k smrti, otec sa len prizeral

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Obecný policajt nedokázal pochopiť, prečo otec chlapca nezasiahol.

V Tekovských Lužanoch na autobusovej zastávke stál 7-ročný žiak s otcom. Blízko chlapca priletela hrdlička, po ktorej malý Santiago začal ihneď šliapať. Podľa informácií TV Markíza išiel v danej dobe okolo obecný policajt a tragické úmrtie hrdličky pozoroval na vlastné oči.

Spýtal som sa ho, prečo to robí, či by sa jemu páčilo, keby po ňom takto niekto poskákal," cituje Markíza otázku náčelníka obecnej polície Petra Podhorského, ktorou sa dotazoval Santiaga na jeho skutok.

Iba niekoľko metrov od chlapca útočiaceho na hrdličku mal stáť jeho otec Jozef L. Ten však podľa vlastných slov útok nevidel a neskôr svojho syna za skutok pokarhal. Krátko nato sa však v Tekovských Lužanoch odohral ďalší prípad týrania zvierat.

Tentokrát bola agresorom dospelá žena, ktorá hodila psa do betónovej skruže. Pes mal byť v z tohto činu v obrovskom strese a od strachu sa pomočil. O zviera je už však našťastie v aktuálnej chvíli postarané v útulku. Vinníčke hrozia dva roky odňatia slobody a skutok malého Santiaga by malo riešiť vedenie školy.

Domů
Sdílet
Diskuse