Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2019 13:01
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Týnuš Třešničková je po deseti měsících zpátky v Česku. Jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla, říká

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Týnuš Třešničková už nemá problém odhalit tvář. Dokonce se vrátila z Turecka konečně domů.

Týnuš Třešničková je po deseti měsících zpátky v České republice. Influencerce se před deseti měsíci stala na dovolené v Istanbulu nehoda, během níž utrpěla vážné popáleniny horní části těla. Dlouhou dobu neodhalovala svou tvář, její stav byl tak vážný, že dokonce musela zůstat v turecké nemocnici, kde se o ni starali. 

Není známo, kolika plastickými operacemi musela projít, každopádně pobyt v nemocnici jako by nebral konce. Nemohla se moc hýbat, nešly jí ohnout prsty nebo ruce nad hlavu. Týnuš se o svém stavu poprvé otevřeně rozhovořila na svém Instagramu v polovině března.

„Holky, které jsou mi už šest měsíců obrovskou oporou. Obdivuji jejich ochotu a pozitivní energii v každé situaci. I když jsem někdy protivná, vždycky se mi snaží pomoct a zlepšit mi náladu,“ napsala o lékařkách a fyzioterapeutkách, které pro ni byly po dobu pobytu v nemocnici psychickou oporou, stejně jako její přítel Viktor.  

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Postupně odhalovala některé části těla, až si vyfotila obličej, přičemž ty části, kde utrpěla popáleniny (nejspíše brada, krk a dekolt) si zakrývala. Její stav se však postupně zlepšoval.

„Ještě před pár měsíci jsem si sama nezvládla umýt vlasy a na začátku jsem bez pomoci ani nebyla schopna dojít do koupelny. Udělat si culík na hlavě pro mě bylo nemožné a potřebovala jsem i u takových drobností asistenci. Tu bezmoc si asi dokáže představit pouze ten, co to někdy zažil. Každý den jsem se ale snažila přiblížit opět své samostatnosti,“ popsala svůj příběh.

Týnuš Třešničková je po deseti měsících zpátky v Česku. Jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla, říká

Ve středu dala na svou Instagram Story fotografii, jak si pochutnává na třešních a hoví si u bazénu. Relax doma! Asi netřeba dalších slov... konečně. Zpívání ptáčků a čerstvý vzduch, tahle rána mi tak chyběly,“ napsala si ke své poslední fotografii u bazénu. V tichosti se tak přesunula zpátky do České republiky

„Teď tady stojím a jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla. Takové maličkosti a pro většinu samozřejmosti, kterých si ale mnohem více začnete vážit, když je na nějaký čas ztratíte,“ dodává.

Domů
Sdílet
Diskuse