Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2019 13:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Tom Cruise by mi nakopal zadek, tvrdí Justin Bieber. Výzvu k souboji nemyslel vážně

ZAJÍMAVOSTI TOM CRUISE
Uložit Uložené

Pokud ses na tento zápas těšil, máš asi smůlu.

Jak píše portál TMZ, výzva k boji s Tomem Cruisem byla podle Biebera pouze zábavou. „Člověče, nemyslel jsem to vážně, šlo jen o náhodný tweet. Jsem si docela jistý, že by mi Tom pravděpodobně nakopal zadek,“ prohlásil pro TMZ Justin Bieber.

„Musel bych se dostat do skvělé formy, momentálně jsem fakt vyhublý. Myslím, že je mimo moji váhovou kategorii. Má takovou tu otcovskou sílu,“ doplnil zpěvák.

Připomeňme si tedy, jak to celé začalo. Před pár dny se Justin Bieber rozhodl prostřednictvím Twitteru vyzvat Toma Cruise na souboj. Lidé byli z jeho příspěvku samozřejmě zaraženi, protože netušili, co Biebera k takovému činu vedlo.

Navíc si jen málokdo dokázal představit, že by měl zpěvák šanci na vysportovaného herce, který ke svým akčním kouskům ve filmech jen málokdy využívá pomoc kaskadérů. Podobnými prohlášeními se snaží na sebe častokrát upoutávat pozornost i dvojnásobný šampión UFC Conor McGregor.

Doporučeno
Tom Cruise potřebuje další Mission: Impossible. Potřebujeme ho i my? Tom Cruise potřebuje další Mission: Impossible. Potřebujeme ho i my? 13. července 2023 12:00

Jeho zkušenosti z ringu jsou však oproti Bieberovi diametrálně odlišné. Do Bieberovy výzvy se později zapojil i zmíněný McGregor, který se zaručil, že pokud bude Cruise se soubojem souhlasit, jeho firma McGregor Sports and Entertainment zajistí vše ostatní. Zdá se ale, že z tohoto zápasu nic nebude.

Domů
Sdílet
Diskuse