Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2019 10:25
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

10 nejkrásnějších sandálů, které aktuálně můžeš koupit

10 nejkrásnějších sandálů, které aktuálně můžeš koupit
Zdroj: Takashi Homma / Suicoke
MÓDA
Uložit Uložené

Ulev v těchto vedrech svým chodidlům od potu díky stylovým sandálům.

Lhal bys, pokud bys tvrdil, že tě v probíhajících vedrech ještě nestihla naštvat uzavřená obuv. Pokud nevlastníš tenisky z obzvlášť prodyšného úpletového materiálu, určitě víš, o čem mluvíme. Existuje však ještě lepší a minimálně stejně stylová alternativa. Tou jsou sandály, které také dokáží být trendy. Důkazem je následující desítka těch nejzajímavějších.

Doporučeno
10 nejkrásnějších kraťasů, které můžeš aktuálně koupit. Sáhneš po teplákových nebo vojensky inspirovaných? 10 nejkrásnějších kraťasů, které můžeš aktuálně koupit. Sáhneš po teplákových nebo vojensky inspirovaných? 24. května 2019 13:10

Skutečně zajímavý kousek s úžasným designem nabízí ve své nejnovější kolekci prodejce s rychlou módou Reserved. Za příjemných 999 Kč můžeš vlastnit unikátní sandály s lesklým provázkem obepínajícím celé chodidlo.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Reserved

Zara se inspirovala aktuálními trendy v obuvi. Těmi jsou již jistou dobu chunky sneakers, od kterých si značka propůjčila mohutnou podrážku, a musíme uznat, že výsledek opravdu stojí za to. Tyto sandály mohou být tvé již za 1 299 Kč.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Zara

Americká značka Teva je odborníkem na outdoorovou obuv, se kterou pracuje už více než třicet let. Mezi její nejoblíbenější modely patří kousek s přívlastkem Hurricane Drift dostupný v několika monochromatických provedeních za cenu 990 Kč.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Urban Outfitters

Téměř s určitostí si dovolíme tvrdit, že tenisky Disruptor od Fila znáš už víc než dobře. Jeden z nejfrekventovanějších kousků v našich ulicích je dostupný i v podobě sandálků. Bohužel, k dispozici jsou však pouze v dámských provedeních. Jejich cena je rovných 2 090 Kč.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Freshlabels

Sandály od německé značky ortopedické obuvi s dlouholetou tradicí Birkenstock mají přímo kultovní status. Pokud jsi je nikdy nevlastnil, není déle na co čekat. Za skvělou cenu 1 690 Kč můžeš mít model Milano, který ti vydrží množství horkých sezón.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: End Clothing

Chuťovečkou jsou sandály od ikonické britské značky kožené obuvi Dr. Martens. Ve své nabídce drží množství nejrůznějších gladiátorek pro pány i dámy. Nás oslovil například dámský model Nartilla s cenovkou o něco vyšší než 2 899 Kč.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Queens

Pro pány jsme z nabídky od Dr. Martens vybrali mohutné sandály v monochromatickém provedení Gryphon. Kůže se na nich pravidelným nošením výrazně tvaruje, časem budou tím pádem pohodlnější a pohodlnější. Za cca 3 800 Kč celkem dobrá investice, no ne? 

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Urban Outfitters

COS je skvělou alternativou k moderním luxusním značkám nabízejícím inovativní a netradiční oblečení. Jejich sandály jsou poměrně drahé – 3 800 Kč, ale disponují mírně futuristickým designem, který jinak seženeš za několikanásobek.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: COS

Japonská značka na pomezí pouliční a vysoké módy Suicoke se nachází na absolutním vrcholu sandálové obuvi. Vybrat si můžeš mezi různými modely Depa V2, Moto Cab nebo Kisela V, které seženeš i v našich končinách za 4 699 Kč.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: End Clothing

Šikovní japonští designéři častokrát spolupracují s řadou podobných kultovních značek. Takové sandály jsou ale ještě o něco dražší. Aktuálně můžeš sehnat ještě poslední kusy z kolekce s A Bathing Ape za přibližně 6 300 Kč.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Slam Jam Socialism
Zpět
Sdílet
Diskuse