Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2019 13:10
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Yzomandias utratil všechno, co měl, aby to zas vydělal. S Nik Tendem řádí na hotelovém pokoji

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Když hrajeme my, tak jen ve vyprodanejch klubech, říká Yzomandias.

Labelu Milion+ se v posledních letech neuvěřitelně daří. Vychytaný marketing spojený s moderním zvukem a atraktivními vizuály dává dohromady celistvý, dobře fungující produkt. Není pak divu, že mají členové labelu na svých koncertech obvykle zcela vyprodáno.

A právě o této tématice je track Sold Out z Yzomandiasova nového mixtapu J. Eden Dva. Mixtape obsahuje 32 skladeb, přičemž se jedná o kratší úryvky z raperových spoluprací z období roku 2016 až po současnost a kromě toho také pár původních skladeb. 

Doporučeno
Proč je Milion Plus nejprogresivnějším rapovým vydavatelstvím v Česku? Proč je Milion Plus nejprogresivnějším rapovým vydavatelstvím v Česku? 28. května 2019 11:33

Label se rozhodl k některým skladbám postupně vydávat krátké zábavné vizuály. V nejnovějších videu ke skladbě Sold Out můžeme vidět Nik Tenda koupajícího se v penězích i Yza rapujícího o botách Dior. Fungování rodinného byznysu jsme zmapovali v článku, který si můžeš přečíst zde.

Domů
Sdílet
Diskuse