Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2019 13:20
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Žena z Plzně se bála vrnícího kontejneru. Strážníci v něm našli zapnutý vibrátor

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Centrem zájmu v Plzni se stal podezřelý kontejner.

Bizarní případ se stal ve čtvrtek 13. června v Majakovského ulici na plzeňském Lochotíně. Žena se šla odpoledne projít po okolí, a když prošla okolo stojícího kontejneru, zaslechla podivný úkaz.

Z kontejneru se totiž linul podivný vrnivý zvuk, což ženu značně vyděsilo. Myslela si, že by v něm mohla být nějaká hodně nebezpečná věc. Zavolala proto raději hlídku městské policie, aby se na situaci podívala.

Žena z Plzně se bála vrnícího kontejneru. Strážníci v něm našli zapnutý vibrátor

Podle hlasu v telefonu šlo zřejmě o starší ženu a z místa raději rychle odešla. Na hlídku ze strachu nepočkala. Strážníci si po příjezdu na prozkoumání hlučného kontejneru vzali násadu od koštěte a opatrně s ním zkontrolovali jeho obsah. Jen o pár momentů později si však oddechli.

Žádné nebezpečné zařízení, nic takového. Dno kontejneru oplývalo odhozeným zapnutým vibrátorem, který byl opřený o jeho stěnu, a proto celý rezonoval. Majitel odhozeného předmětu není známý.

Domů
Sdílet
Diskuse