Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2019 10:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Česká vražedkyně odsouzená na 30 let otěhotněla ve věznici, soudce ji propustil na svobodu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Janáková pravděpodobně otěhotněla s dozorcem, vyloučeno však není ani amatérské umělé oplodnění.

TV Nova informuje o tom, že pravomocně odsouzená vražedkyně Petra Janáková po dvou letech za mřížemi záhadně otěhotněla. Ve věznici v Hradci Králové nebyla se svými návštěvami nikdy osamotě, nejpravděpodobnější je tedy verze, že otěhotněla s některým z dozorců.

TV Nova ještě spekuluje i o tom, že jí mohl podsunout spermie jiný vězeň, amatérské umělé oplodnění gynekologové nevyloučili.

Janáková je aktuálně v šestém měsíci těhotenství, a tak požádala soudce o propuštění. Ten jí vyhověl, a tak se aktuálně chladnokrevná vražedkyně 50letého sběratele známek pohybuje na svobodě. Konkrétně odcestovala po propuštění do rodné obce Jilemnice na severu Česka.

S nejvyšší pravděpodobností bude její trest přerušen do září 2020, pak se jí začne počítat zbývajících 28 let za mřížemi. Spolu se svým manželem dostali za chladnokrevné zabití obyvatele Prahy, okradení a následné pohození jeho těla do kukuřičného pole doživotí, loni jim však byl trest snížen.

„Je to celé v režii soudu. Policie nemá jediný zákonný důvod ji omezit na svobodě. Víme o tom, a nemůžeme s tím cokoliv dělat,“ komentuje situaci mluvčí Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje Ivana Ježková pro TV Nova.

Doporučeno
V hotelu znásilňoval ženy a smál se člověku, který ho chtěl zastřelit. Mafián Tuti Daniš byl postrachem Bratislavy V hotelu znásilňoval ženy a smál se člověku, který ho chtěl zastřelit. Mafián Tuti Daniš byl postrachem Bratislavy 8. června 2019 12:07
Zpět
Sdílet
Diskuse