Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2019 21:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Najhnusnejší burger a najkrajšia vlaková trať na svete. Jimmy Pé pokračuje na ceste naprieč Áziou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

DJ a producent elektronickej hudby prichádza s ďalším vlogom, v rámci ktorého mapuje svoje turné aj cestovateľské zážitky.

Jimmy Pé je v Ázii už niekoľko mesiacov, počas ktorých stihol Slovákom prostredníctvom vlogov zmapovať celú Indiu. Okrem jedla a prírodných krás zmapoval tiež veľmi bizarné cestovanie a taktiež klubový život, keďže hlavným dôvodom jeho dobrodružnej cesty je práve zahraničné turné. 

Teraz sa spoločne s priateľkou presunuli na Srí Lanku, ktorú aj oni dva považujú za oddych po tom, čo zažili v Indii. Najnovší vlog je okrem nádherných vodopádov a jednej z najkrajších vlakových tratí na svete venovaný v krátkosti aj jedlu. Jimmy si chcel po dlhšej dobe užiť burger, z jeho reakcií sa však dozvedáme, že ho výsledok veľmi nepotešil. 

Dozvieš sa aj to, prečo si museli privstať kvôli nádherným záberom hneď dva dni po sebe a ako hodnotnia túto časť Ázie. V prípade, že sa na Srí Lanku chystáš, určite sa dočkáš mnohých dôležitých tipov. 

Domů
Sdílet
Diskuse