Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2019 10:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drake znovu otevírá beef s Kanyem Westem. S Rick Rossem chtějí být pohřbeni se všemi svými penězi

HUDBA
Uložit Uložené

Drizzy vydává u příležitosti vítězství Toronta ve finálové sérii NBA dva nové tracky, přičemž na jednom z nich mu pomáhá i Rick Ross.

Těžko bychom hledali většího fanouška NBA, než jakým je právě Drake. Kanadský raper a rodák z Toronta se společně s Raptors konečně dočkal vysněného prvního titulu v nedávno ukončené finálové série. Drizzy tak definitivně prolomil kletbu týkající se spojování jeho osoby jen s hráči a týmy, které následně přehrají.

Doporučeno
Toronto získává historicky první titul v NBA. Drake definitivně prolomil svoji kletbu Toronto získává historicky první titul v NBA. Drake definitivně prolomil svoji kletbu 14. června 2019 8:42

Pořádně si společně s hráči aktuálně užívá i oslavy, on sám se o vítězství minimálně trochu zasloužil také

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Got one.

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi),

Během všech zápasů nejdůležitější části play-off totiž nechyběl na svém oblíbeném fanouškovském místě hned vedle palubky, odkud velmi intenzivně popichoval hráče Golden State.

Ti nakonec Torontu podlehli a fanoušci mají i další důvod k radosti. Champagne Papi totiž jako dík vydává hned dvě nové plnohodnotně skladby, jmenovitě Omertà a Money in the grave. Na druhé jmenované hostuje i Rick Ross a oba se jednoduše shodli na tom, že až je jednou pohřbí, chtějí všechny své peníze vzít s sebou.

Na skladbě Omertà se Drake vrací i k loňskému beefu s dvojicí Kanye West a Pusha T. Už tradičně chce poukázat na svou suverenitu, otázkou je, jak to minimálně druhý jmenovaný vezme.

„Last year, n****s really feel like they rode on me,
last year, n****s got hot 'cause they told on me...“

Přece jen, tato vyhrocená hádka stále nemá vysvětlení ani vítěze a přišli jsme jen na to, že to pravděpodobně celé rozpoutal Noah Shebib, kterému ještě v samotném beefu byla věnována velmi tvrdá slova a narážky na špatný zdravotní stav od Pusha T, i když podle všeho zradil Drakea tím, že prozradil jeho nemanželské a dlouho utajované dítě.

Doporučeno
Drake a Pusha T otvírají konflikt z první poloviny roku Drake a Pusha T otvírají konflikt z první poloviny roku 14. října 2018 11:13

Zároveň se Kanye opět ukázal jako emočně nestabilní a nepředvídatelný umělec, když věnoval Drizzymu přibližně 150 tweetů, které byly kombinací snah o výčitky, útoků a žádostí o omluvu.

To vše přišlo poté, když si Yeezus se značným zpožděním vyslechl skladbu No Stylist, kde Drake tvrdí, že ve své blízkosti nechce ženu, která by měla obuté tenisky designované Kanyem Westem. Dnes má údajně bipolární Kanye dokonce zákaz vyjadřovat se ke komukoliv z rodiny torontského rapera.

Doporučeno
Kanye West věnoval Drakeovi 150 tweetů. Chce omluvu, místo toho sklidil výsměch před celým světem Kanye West věnoval Drakeovi 150 tweetů. Chce omluvu, místo toho sklidil výsměch před celým světem 14. prosince 2018 10:24
Domů
Sdílet
Diskuse