Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2019 15:19
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Mobilní revoluce? T-Mobile nabízí neomezená data zdarma na léto

TECH
Uložit Uložené

Připojí se k nabídce i konkurenční operátoři?

Čeští operátoři jsou jedni z nejdražších v Evropské unii. V poslední době jsou kritizováni jak zákazníky, kteří by chtěli, aby se nabídka přizpůsobila nabídce operátorů v sousedních státech, tak politiky. Blíží se změna jejich přístupu?

T-Mobile představil neomezený internet v mobilu na léto. Speciální balíček má začít platit od 20. června do 31. srpna 2019 a aktivovat ho může každý majitel paušálu i předplacených karet v aplikaci Můj T-Mobile. Balíček bude platit vždy po 30 dní, po uplynutí této doby si jej může zákazník znovu aktivovat.


Růžový operátor chce svou nabídkou posunout tuzemský datový trh dál. Neomezená data budou zákazníci moci využívat v celé EU pohodlně bez dalšího placení.

„Chceme našim rezidentním zákazníkům dopřát bezstarostné léto plné zážitků, kdy mohou jednoduše čerpat mnohem více dat, než jsou zvyklí. A když mluvíme o neomezených datech, tak to tak i myslíme,” uvedl ředitel českého T-Mobile Juraj Bóna. S plány do budoucna se však nesvěřil.

Zeptali jsme se konkurenčních operátorů, jestli plánují nabídku rozšířit i oni. „Naši nabídku neustále zlepšujeme –  nyní například zákazníkům na e-shopu přidáváme 2 GB mobilních dat do neomezených tarifů, výraznou úsporu přináší také balíčky O2 Spolu. Konkrétní plány do budoucna nemůžeme komentovat,“ uvedla pro REFRESHER mluvčí O2 Česká republika Lucie Jungmannová. 

Vodafone prý na středu plánuje tiskovou konferenci, kde uvede bližší novinky

Domů
Sdílet
Diskuse