Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2019 15:03
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Matka influencera musí mít dvě práce, aby její syn jezdil na dovolené po celém světě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Od fanoušků navíc žádají další finance.

Influencer Catalin Onc s manželkou Elenou Engelhardt cestují po světě a své zážitky sdílejí prostřednictvím instagramového účtu s názvem another_beautiful_day_official. Tato krásná dobrodružství si však pár může dovolit i kvůli tomu, že Catalinova matka má „na krku“ dvě práce.

Catalin Onc s aktuálním počtem 35 400 followerů si podle LadBible nedávno stihl před svými fanoušky postěžovat, že jejich život plný exotiky musí sponzorovat jeho matka.

Peníze sice od ní údajně nežádali, ale Catalinova máma je ráda, že jim může pomoci. Po krátké době si uvědomil, že si tímto vyjádřením podrazil vlastní nohy, a proto příspěvek smazal.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We could write a long text about mental health or global warming. We could tell you about following your dreams, or how important stepping out of your comfort zone is. We could tell you how beautiful traveling is, and it’s benefits, or the fact that most news don’t match reality. But we’re going to show you!  Less talking more action. Starting on the 20th of July in the middle of Germany, on a tandem, me and Eli  will cycle towards Africa, and hopefully beyond. We want to take you all on this huge adventure. A celebration of life, as we ride freely across mountains, by the sea and through metropolitans. We will show the beauty of this planet and it’s inhabitants, but also the ugliness. But we can not do this on our own. We need you! The funds we raise will go towards the bike and gear, food and accommodation (when needed), internet and SIM cards in every country to keep you up to date, insurance, emergencies. We need funds now for preparation as well as throughout our trip. Every dollar, every message, every couch or garden for our tent, any help you can offer will help us go further.  We hope you all enjoy and learn with us. TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE another beautiful day with love Cat and Eli Link in bio Or paypal [email protected]

Príspevok, ktorý zdieľa CAT AND ELENA (@another_beautiful_day_official),

Probouzet se každý den na různých místech po celém světě zní lákavě, ale na podobnou cestu je třeba si vydělat. Druhou možností je například i získání financí pomocí darů. Tuto variantu zvolil i Catalin a jeho manželka, kteří si založili sbírku na portálu GoFundMe, kde fanoušky prosí o zaplacení cesty z Německa do Afriky.

Konečná hranice jejich sbírky je 10 000 eur, ale na jejich kontě se po osmi dnech nachází stále jen 200 eur od šesti různých lidí. Rozzlobení internetoví uživatelé z celého světa jim proto vzkazují, aby si našli normální práci a nepřiživovali se na druhých.

„Někteří lidé nám pouze řeknou, abychom si sehnali práci a přestali žebrat. Ale když máte vliv na životy jiných, tak jako my, shánění práce není možností,“ napsal podle LadBible Catalin.

Domů
Sdílet
Diskuse