Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2019 15:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Šéf UFC Dana White chce zápas Justina Biebera a Toma Cruisea. Z tajných zdrojov vie, že je stále reálny

SPORT
Uložit Uložené

Dozvedáme za, že Dana White dostal zaujímavé telefonáty, v ktorom mu ľudia blízky celebrít povedali, že je zápas reálny aj napriek Justinovym vyjadreniam, že len žartoval.

Známy zahraničný portál TMZ dnes zverejnil video, v ktorom šéf organizácie UFC hovorí o tom, že zápas Justina Biebera a Toma Cruisea je stále reálny. Keď pred pár dňami populárny spevák zverejnil informáciu, že by sa chcel biť s celebritným hercom, väčšine z nás bolo jasné, že ide len o jeho ďalší výstrelok na sociálnych sieťach. 

Doporučeno
Justin Bieber vyzval Toma Cruise na zápas v oktagonu. Chce, aby ho uspořádalo UFC Justin Bieber vyzval Toma Cruise na zápas v oktagonu. Chce, aby ho uspořádalo UFC 10. června 2019 9:49

To koniec koncov Justin potvrdil po štyroch dňoch, kedy vyhlásil, že vy mu Cruise nakopal zadok a potvrdil dohady, že výzvu na zápas v oktagone nemyslel vážne. Medzi tým sa ešte do celej situácie zaplietol Conor McGregor, ktorý sa ponúkol, že celý zápas finančne zastreší on. 

Teraz sa však konečne o slovo hlási aj samotný Dana White. Ten má dokonca aj exkluzívne informácie a hovorí o tom, že mu volali dôveryhodní ľudia blízki obom celebritám a v skutočnosti je zápas stále v hre. Dana dodáva, že ak je to celé skutočne pravda, je pripravený všetko zorganizovať.

Justin Bieber už dávnejšie trénoval s Floydom, ktorý povedal, že spevák má dosť talentu na to, aby bol profesionálnym boxerom, Tom Cruise je zasa známy tým, že sa v minulosti venoval wrestlingu. Ktovie, ako to celé nakoniec dopadne. 

Domů
Sdílet
Diskuse