Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2019 16:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

DMX sa po prepustení z väzenia stáva detektívom. Vracia sa k herectvu, bude chytať sériového vraha

HUDBA
Uložit Uložené

Legendárny raper je opäť späť z väzenia, tentokrát si odsedel približne ročný trest za podvody na daniach.

Autor legendárnych hitov DMX je už niekoľko mesiacov vonku z väzby a my sa dozvedáme, že dohady o pokračovaní jeho hereckej kariéry boli pravdivé. Ešte keď si odpykával ročný trest za úniky na daniach sa totiž na svet dostali informácie o tom, že píše nové texty a taktiež dostal niekoľko filmových ponúk.

Doporučeno
DMX se vrací z vězení a chystá se znovu nastartovat svoji hudební a hereckou kariéru DMX se vrací z vězení a chystá se znovu nastartovat svoji hudební a hereckou kariéru 29. prosince 2018 21:27

Vďaka TMZ teraz vieme, že v New Yorku už prebieha natáčanie snímky Kronika sériového vraha, kde práve DMX dostal hlavnú rolu detektíva. Zahrá si po boku známych profesionálov ako Tara Reid, Brendan Sexton alebo Eric Roberts. 

Už 48-ročný raper má za sebou hneď niekoľko hereckých výkonov ako dôležitá postava v úspešných snímkach a práve jeho účasť môže zvýšiť potenciál sledovanosti. Fanúšikovia čakajúci na novú tvorbu si teda ešte budú musieť počkať. 

Domů
Sdílet
Diskuse