Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2019 9:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slavní lidé by se neměli fotit nazí, vzkazuje Whoopi Goldberg Belle Thorne. Mladá herečka jí odpovídá v slzách

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Whoopi Goldberg reaguje na pár dní starou informaci o tom, že Bella Thorne byla nucena zveřejnit vlastní nahé fotky poté, co jí začal vyhrožovat hacker.

Před pár dny obletěla svět zpráva a hlavně nahé fotografie herečky a zpěvačky jménem Belle Thorne, která se stala obětí hackera. Ten jí vyhrožoval, že obnažené snímky zveřejní, a tak to raději udělala sama s vyjádřením, že se jí bude nyní lépe spát.

Obzvláště známí lidé by si měli dávat pozor na své soukromí a hrozba hackerů je v dnešní době opravdu reálná, tento případ byl tedy velkým ponaučením i pro širokou veřejnost a její kolegy. A i když to mohlo celé v tomto bodě skončit a velmi rychle se na všechno mohlo zapomenout, nyní má celá situace daleko větší dohru.

Doporučeno
Herečka Bella Thorne zveřejnila nahé fotky. Vydíral ji hacker, tak to udělala sama Herečka Bella Thorne zveřejnila nahé fotky. Vydíral ji hacker, tak to udělala sama 16. června 2019 10:07

O tu se postarala uznávaná herečka, zpěvačka komička i spisovatelka Whoopi Goldberg. V talk show The View majitelka nejprestižnějších cen na světě konstatovala, že lidé, kteří jsou slavní, by se neměli fotit nazí bez ohledu na věk.

Přidala i malou lekci z cloudových úložišť a konstatuje, že když se tyto snímky dostanou na cloud, pro hackery jsou prakticky volně dostupné. Je jí líto, že si to někdo v roce 2019 neuvědomuje. I když jí zbylá trojice oponovala, celkový dojem byl pro Bellu výsměšný a podpory se nedočkala, i když ji jistě očekávala.

I v tomto okamžiku by to celé mohlo skončit, ani to se však nestalo, protože se tato vyjádření pochopitelně dostala až ke Belle Thorne. Ta na svém Instagram zveřejnila sérii příběhů, ve kterých Whoopi vzkazuje, aby se za své vyjádření styděla. Důvodem má být, že ničí psychiku každé mladé dívky, které někdy něco podobného udělali.

 

K Belle se postupně přidávají další mladé herečky a zpěvačky, které jí vyjadřují podporu a dávají jí najevo, že to, co udělala, bylo odvážné. Vyjádření Lucy Hale i Dove Cameron dokonce sama zveřejnila na svých sociálních sítích.

Thorne také prozradila, že jí volala Zendaya, se kterou dlouho probírali téma zesměšňování žen, což je aktuálním tématem pro mladou generaci. Komentář zakončuje vzkazem pro samotnou talk show, která dala Whoopi prostor k vyjádření.

Sexualita je součást toho, že jsme lidmi. Dove Cameron se ptá, kde se ztratila podpora pro ženy a konstatuje, že pro Goldberg ani nemůže najít milá slova

Lucy Hale je na Bellu hrdá, že nabrala odvahu vyjádřit se

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

When ur friends come out of the woodworks to support u is all u need to be brave. PART ONE and thank u @dovecameron for speaking up SO much on this matter and posting on your grid.

Príspevok, ktorý zdieľa BELLA (@bellathorne),

Zpět
Sdílet
Diskuse