Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2019 11:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Teenagerka zavraždila nejlepší kamarádku, protože jí anonym na internetu nabídl 9 milionů dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na sociálních sítích uvěřila 18letá Denali Brehmer hrozivé nabídce.

Muž s falešným účtem na sociální síti nabídl teenagerce 9 milionů dolarů výměnou za to, že někoho znásilní a zavraždí. Takové hrozivé zprávy se veřejnost dozvěděla ze soudních dokumentů v případě, ve kterém teprve 18letá Denali Brehmer přijala nabídku anonymního muže a pak s pomocí přátel zavraždila vlastní nejlepší kamarádku, upozornily CBS News.

Policie už zjistila identitu muže, který nabídku vymyslel. Za činem by měl stát 21letý Darin Schilmiller. Ten chtěl na internetu přesvědčit teenagerku, aby mu za peníze znásilnění i vraždu natočila a fotodokumentaci poslala.


Brehmer vymyslela vražedný plán s další kamarádkou Kayden McIntosh, které je 16 let, pomáhali jim však i Caleb Leyland a dva nejmenovaní nezletilí. Společně Cynthii Hoffman vytáhli do hor pod záminkou túry v přírodě. Svázali ji tam a chtěli, aby takto zapózovala, jenže McIntosh po chvíli sebrala zbraň, střelila Cynthii zezadu do hlavy a stále svázanou ji shodila do řeky.

Obě kamarádky, které vraždu naplánovaly, měly od Schilmillera dostat peněžní odměnu. Aby zakryly stopy, svezly se do nedalekého parku, spálily osobní věci zavražděné Cynthii a zavolaly její rodině, že ji v parku vysadily.

Kromě vraždy Brehmer sexuální zneužila několik jiných dívek, což také zaznamenávala na mobil a posílala „Tylerovi“, jak znělo vymyšlené jméno údajného milionáře. Jedné zneužité dívce bylo kolem 8 let, druhé zase 15 let. Když zneužívání probíhalo, Schilmiller dokonce v reálném čase teenagerce přikazoval, co má s dívkami udělat. U soudu nyní budou čelit obviněním z vraždy prvního stupně a obviněním ze šíření dětské pornografie.

Domů
Sdílet
Diskuse