Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2019 13:54
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Tom Hardy si oficiálně zopakuje svou roli i v pokračování Venoma. Kteří herci se ještě vrátí?

Tom Hardy si oficiálně zopakuje svou roli i v pokračování Venoma. Kteří herci se ještě vrátí?
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY VENOM 2
Uložit Uložené

A máme to už i černé na bílém.

Loňský Venom byl i přes smíšené reakce diváků a kritiků obrovským finančním hitem, a tak bylo skutečně jen otázkou času, kdy studio Sony oznámí dvojku. Na té se už v těchto chvílích pomaličku pracuje, no a přestože nám bylo jasné, že si roli Eddieho Brocka opět zopakuje Tom Hardy, oficiálně potvrzeno to máme až teď.

Jak totiž prozradila producentka Amy Pascal, Tom se určitě vrátí i v pokračování, aby tuto postavu znovu ztvárnil tak, jak by to nikdo jiný nedokázal. Pascal dále dodala, že právě Hardyho účast ve filmu hrála klíčovou roli v tom, že Venom dokázal celosvětově vydělat více než 855 milionů dolarů.

O scénář k dvojce se postará Kelly Marcel (Venom, Fifty Shades of Grey, Saving Mr. Banks) a kromě samotného Hardyho se počítá i s účastí herců jako Michelle Williams a Woody Harrelson. Co se týče data premiéry, obecně se věří, že Sony plánuje poslat film do kin 2. října 2020. I když stoprocentní to zatím není.

Domů
Sdílet
Diskuse