Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2019 15:52
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Režisér nové bondovky údajně brzdí na natáčení, protože hraje na PS4. Štáb je nucen pracovat i o víkendech

Režisér nové bondovky údajně brzdí na natáčení, protože hraje na PS4. Štáb je nucen pracovat i o víkendech
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer
FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložit Uložené

Je v pořadí 25. film o agentovi 007 skutečně prokletý?

Možná se po odchodu Dannyho Boylea a angažovaní Caryho Fukunagy konečně zdálo, že nové bondovce nestojí v cestě žádné další překážky a vše proběhne hladce, ale poslední dny a týdny nás nyní přesvědčily o pravém opaku. Nejenže se natáčení muselo posunout kvůli náhodné explozi ve studiu Pinewood a později i zranění Daniela Craiga, ale podle nejnovějších zpráv do procesu výroby zasáhla i vzpoura štábu.

Jak totiž pro magazín The Sun uvedl nejmenovaný zdroj z placu, režisér Fukunaga se opozdil na natáčení celé tři hodiny kvůli tomu, že hrál na konzoli videohru, což mnoho lidí pořádně vytočilo. Navíc, kvůli jeho zpoždění měli vedoucí produkce od členů štábu požadovat, aby se pracovalo i přes víkend, který zahrnoval Den otců. A to logicky vyvolalo další negativní emoce, takže několik lidí prostě odmítlo pracovat přes víkend.

Na natáčení je momentálně skutečná vzpoura. Mnozí členové štábu tvrdili, že nejsou ochotni vzdát se Dne otců kvůli tomuto filmu. Je to odsouzené k zániku,“ uvedl neznámý zdroj. Ten se dále vyjádřil i k budoucnosti filmu, která z jeho slov rozhodně nevypadá příliš růžově.

„Natáčení mělo původně skončit v září, ale hercům i štábu bylo řečeno, že po té explozi a zranění Daniela Craiga potrvá až do konce října, případně do začátku listopadu. Tvůrci však stále musí najít časové okno, ve kterém by mohli Daniel a Rami Malek natočit společné scény (Malek společně s bondovkou natáčí i finální sérii Mr. Robot, pozn. red.).“

Doporučeno
Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? 6. října 2021 16:30

Nemůžete mít přece bondovku, v níž se agent 007 nesetká se záporákem tváří v tvář. Logisticky je to tedy úplná noční můra. Tvůrci nyní znovu probírají celý plán a dělají vše pro to, aby to fungovalo.“

Všechna vyjádření výše ber samozřejmě s rezervou, protože nemusí jít o stoprocentní pravdu. K celé věci se však vyjádřil už i samotný režisér, který uvedl, že i když je práce režiséra náročná, stále je to podle něj ta nejlepší práce na světě a nikdy by si nedovolil zneuctít tvrdou práci herců a členů štábu. „Jsme v tom všichni spolu,“ dodal.

 

„A co se týče vztahu k PS4, můj progres v RDR2 (Red Dead Redemption 2, pozn. red.) se již několik měsíců drží na 63%, no a pokud mi někdo prozradí konec předtím, než dokončím Bonda, budu opravdu rozzlobený,“ zakončil Fukunaga.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Big shots (aka A cam 1st Jorge Sanchez) need big slates

Príspevok, ktorý zdieľa Cary Fukunaga (@cary_fukunaga),

Režíruje již zmíněný Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) a kromě výše zmíněných herců se ve filmu objeví i Lea SeydouxNaomie HarrisBen WhishawRalph Fiennes či Ana de Armas. Premiéra je u nás naplánována na 8. dubna 2020, no a my pevně věříme, že se současné (údajné) problémy bondovky brzy vyřeší a vše dopadne na jedničku.

Domů
Sdílet
Diskuse