Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2019 10:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Medvěd se vloupal do domu a pak unavený usnul v šatníku, kde ho našli policisté

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zvědavé zvíře průzkum domu unavil, a tak si šlo odpočinout do šatníku.

Na majitele domu v americkém státě Montana čekal po návratu do svého bydliště medvěd. Zvíře se vydalo na průzkum lidských příbytků a policisté dostali hned několik hlášení o tom, kam všude se medvěd pokoušel vniknout, což se mu naštěstí nepodařilo díky zamčeným dveřím. V tomto případě však dveře v komunitě Butler Creek zamčené nebyly, a tak se medvěd dostal dovnitř, píše BBC.

Medveď sa vlámal do domu a potom unavený zaspal v šatníku, kde ho našli policajti
Medveď sa vlámal do domu a potom unavený zaspal v šatníku, kde ho našli policajti Zdroj: MISSOULA COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Dobrodružství zvířete pokračovalo v různých místnostech, až se dostalo do místnosti na praní. V té se dokázal zaseknout, nemohl vyjít ven a začal být agresivní. Místnost poškodil, ale po chvíli ho hněv přešel a rezignoval.

Vyšplhal do šatníku a usnul tam na nejvyšší poličce, což pobavilo policisty, kteří přišli majiteli domu pomoci. Když se medvěda snažili probudit, jen se trochu pohnul, zívl a pokračoval ve spánku. Nakonec ho museli uspat a vynést z domu ven, ale nijak mu neublížili.

Domů
Sdílet
Diskuse