Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2019 12:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Anthony Joshua není dobrý boxer, prohlásil Andy Ruiz. Odveta bude prý ještě jednodušší

SPORT
Uložit Uložené

Britský boxer schytal ostudnou prohru a Andy Ruiz se nyní nebojí odvážných prohlášení.

Na začátku června zaznamenal sportovní svět šok, když Anthony Joshua podlehl Andymu Ruizovi a připsal si na konto první profesionální prohru v ringu. Joshua přiznal, že svého soupeře podcenil, kvůli čemuž mu odevzdal své opasky a Ruiz se stal světovým šampionem v těžké váze, informuje BBC.

A fanoušky čeká již koncem roku odveta, protože Anthony Joshua se odmítl smířit s prohrou. S odvetným zápasem zároveň oba boxeři souhlasili ve smlouvách.

Anthony Joshua nie je dobrý boxer, vyhlásil Andy Ruiz. Odveta bude vraj ešte jednoduchšia
Anthony Joshua nie je dobrý boxer, vyhlásil Andy Ruiz. Odveta bude vraj ešte jednoduchšia Zdroj: TASR/AP

Ruiz se však odvety nebojí. „Odvetný zápas bude stejný. Budu připravenější, znám jeho slabé stránky a vím, že se mohu ještě zlepšit. Jediné, co dokáže, je pobíhat kolem ringu, není dobrý v boxu,“ prohlásil mexický boxer, který zažil v průběhu posledních tří týdnů bláznivou cestu na vrchol. „Lidé si mysleli, že nezmůžu vůbec nic, že jsem příliš velký, příliš obézní. Nechci zmiňovat vše, co se chystám změnit,“ dodal.

Za souboj s Joshuou měl Ruiz dostat kolem 7 milionů dolarů, a to i přesto, že se stal jen náhradníkem původního soupeře britského boxera. Za štědrou výplatu už stihl matce koupit auto, protože v dětství jí několik vozidel rozbil.

Zpět
Sdílet
Diskuse