Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2019 16:04
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

V novém Matrixu by měl hrát Michael B. Jordan. O režii se postará Lana Wachowski

V novém Matrixu by měl hrát Michael B. Jordan. O režii se postará Lana Wachowski
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložit Uložené

Nejnovější spekulace nám dává novou naději.

Máme tu další várku spekulací ohledně Matrixu. Na jakékoliv pokračování či rozšíření značky čekáme již více než 15 let, přičemž už v roce 2017 se zmiňovalo, že se něco skutečně připravuje. Do rebootu měl být zapojen Michael B. Jordan, jehož jméno od té doby jen narostlo a my si myslíme, že je připraven na to, aby po Keanu Reevesovi převzal tento náročný úkol.

Nejnovější spekulace totiž říkají, že si skutečně v novém Matrixu zahraje. Režírovat by měla Lana Wachowski, jedna ze sester (tehdy bratrů) Wachowských, kteří natočili původní trilogii a navždy změnili akční a sci-fi žánr. Lilly by si podle dohadů měla dát pauzu, je však možné, že sestře bude s projektem pomáhat (pokud na něm skutečně pracuje). Scénář měl napsat Zak Penn (Incredible Hulk, X-Men 3, Ready Player One) a natáčet by mělo ještě letos v Georgii (případně začátkem toho příštího). Pokud by to byla pravda, stihl by to i Keanu Reeves.

Ten se vyjádřil, že by se do série vrátil rád, ale jen v případě, pokud by ji měli na starosti Wachowské. Momentálně se pouští do natáčení Bill and Ted 3, ale pak má volno, protože čtvrtého Johna Wicka bude zřejmě natáčet až příští rok. A upřímně, kdo by nechtěl, aby se Neo vrátil?

Doporučeno
5 otázek a odpovědí, které máme po skončení Matrix Resurrections. Co se to vlastně ve filmu stalo? 5 otázek a odpovědí, které máme po skončení Matrix Resurrections. Co se to vlastně ve filmu stalo? 29. prosince 2021 20:30

My jen připomínáme, že roli Nea měl hrát Will Smith. Ten ji však odmítl. Proč tak učinil, to ti už prozradí sám v tomto videu, které se vyplatí zhlédout. Vůbec se mu nedivíme, že do toho tehdy nešel.

Domů
Sdílet
Diskuse