Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2019 12:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zayo hypnotizuje Dalyba počas Navždy Mladý turné. Dokument mapuje prvú sériu vypredaných klubov člena FCK THEM

HUDBA
Uložit Uložené

Zayove prvé turné s debutovým albumom sa tešilo obrovskému úspechu, čo sa teraz dozvedáme aj z 20-minútového dokumentu.

Zayov debutový album s názvom Navždy Mladý sa teší obrovskému úspechu a ako sme už viackrát spomenuli, tým najviditeľnejším dôkazom sú vypredané koncerty. Teraz uzrel svetlo sveta aj 20-minútový dokument mapujúci jeho prvé turné v slovenských aj českých mestách. 

Okrem plných klubov máme možnosť vidieť aj zábery z ciest, na ktorých Zaya sprevádzali aj Samey s Dalybom z Haha Crew a Adam Krak. Ako už býva v týchto formátoch zvykom, dočkali sme sa aj backstage záberov a taktiež budeš mať možnosť vidieť stopercentne uveriteľnú hypnózu v priamom prenose v podaní členov FCK THEM

O video sa postaral Matej Miterko a dozvieš sa v ňom aj to, čo máš robiť, keď sa chceš odfotiť s Dalybom a ako to vyzerá na zvukovkách pred koncertmi a taktiež v noci na hoteloch. Zároveň ešte dávame do pozornosti aj náš report z bratislavského krstu, kde mimochodom prvýkrát vôbec zaznela naživo skladba Flexim ako Gott v podaní všetkých hosťujúcich interpretov. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse