Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2019 13:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna je pro Billie Eilish inspirací. Obě se před okolním světem brání módou

HUDBA
Uložit Uložené

Billie ve Vogue Australia prozradila detaily o svém pohledu na módu.

Billie Eilish je v současnosti největší hudební hvězdou na světě. Její raketový vzestup se projevuje v prestižních žebříčcích i na streamovacích službách a zároveň se o ni zajímají nejprestižnější světové magazíny. Tentokrát posktyla rozhovor pro Vogue Australia, kde se objevila i na titulce a hovořila o tom, jak vnímá módu.

Doporučeno
Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? 15. března 2019 14:27

Prozrazuje, že si vzpomíná na velkolepý proslov Rihanny z roku 2014 v rámci vstupu do Rady amerických módních návrhářů, kde kráska z Barbadosu řekla, že módu vždy vnímala jako ochranný mechanismus. Billie tvrdí, že nikdy neslyšela nic silnějšího, s čímž se zároveň dokázala stoprocentně ztotožnit. Dodává, že móda je pro ni osobitý jazyk, aniž by musela použít ten svůj.  

Dodává, že ráda nosí mnohem větší oblečení, protože tak nikdo nemá možnost soudit, jak vypadá její tělo. Nemyslí si však, že by každý člověk schválně měl potřebu kritizovat ji, jen nechce ostatním dát možnost soudit. Myslí si, že člověk přirozeně soudí všechno, na co se podívá. 

Billie se mimochodem už za pár týdnů objeví na koncertě v Praze, který se nakonec přesunul  z Fóra Karlín do několikanásobně větší O2 areny. K dispozici je už jen posledních pár lístků, které by se dnes mohly definitivně vyprodat.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

 
Zpět
Sdílet
Diskuse