Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2019 15:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena tvrdí, že žije jen ze vzduchu a potravu nepřijímá i 97 dní. Lidé se jejímu životnímu stylu vysmáli

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Breathariánství není vhodné pro jakéhokoliv člověka.

Audra Bear žije jako breathariánka a prohlašuje, že bez jídla dokáže vydržet až 97 dní vkuse. Prý ji konzumování potravin zbytečně otravuje a ona si pak nemůže naplno užívat svého života, informovalo Metro.

Pravdou však je, že breathariánství ohrožuje zdraví člověka a neexistuje jakákoliv důvěryhodná vědecká studie, která by potvrzovala, že člověk dokáže vydržet bez jídla tak dlouhé období. Několik samozvaných breathariánů už i zemřelo, a tak si Audra vysloužila spíše kritiku než obdiv.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gold Light (@audrabear),

Žena podle svých slov žije díky energii, která se nachází všude kolem nás. Američanka dokonce každý den stráví tři hodiny nacvičováním správného dýchání, aby mohla nasbírat co nejvíce blahodárné energie.

Když si však tato její slova čte racionální člověk, musí mu být k smíchu. Namísto jídla přitom Audra konzumuje jen čaj či ovocné šťávy, ale v dlouhodobém horizontu takto své tělo připravuje o důležité živiny a může si způsobit vážné zdravotní problémy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gold Light (@audrabear),

Audra si navzdory všem radám odborníků stojí za svým názorem. Prý každý z nás žije ze vzduchu, jen si to dostatečně neuvědomujeme. Její dechová cvičení údajně zvyšují energetickou hladinu, vylepšují smyslové vnímání a ona sama se podle sebe cítí zdravější, než kdy byla.

Pokud bys však chtěl na takový životní styl naběhnout i ty, raději si předtím přečti několik odborných článků o zdravém a vyváženém jídelníčku, který tě nemusí nijak vážně omezovat, jen je třeba porozumět tomu, jaké živiny a vitamíny naše tělo potřebuje. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gold Light (@audrabear),

Domů
Sdílet
Diskuse