Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2019 8:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejkrásnější lidé žijí podle průzkumu na Ukrajině, v TOP 50 se umístilo i Česko

REFRESHER
Uložit Uložené

Hlasovalo přibližně 1,5 milionu lidí po celém světě.

Společnost Big 7 Travel vytvořila průzkum na sociálních sítích, na jehož základě zjišťovala, v které zemi žijí podle zbytku světa nejkrásnější ženy a muži. Do dotazníku se zapojilo přibližně 1,5 milionu lidí, kteří měli určit, ke žijí nejvíce „sexy“ lidé. Hlasovali tedy muži i ženy.

Doporučeno
Videem o Zemi zamořené plastem zaujala domácí internet. REFRESHER dívka Natália byla ale kdysi modelka a stylistka Videem o Zemi zamořené plastem zaujala domácí internet. REFRESHER dívka Natália byla ale kdysi modelka a stylistka 3. září 2018 16:35

Výsledky někoho možná překvapí, protože sousedé ze Slovenska se v žebříčku nejlepších 50 nevyskytují. S vysokou pravděpodobností se to může týkat i geografické neznalosti, nižšího turismu a také skutečnosti, že není mnoho slovenských modelek, které by mohl znát celý svět.

Česko se umístilo na 18. místě a samotní tvůrci uvádějí jména jako Ivana Trump, Karolína Kurková či Pavlína Pořízková. Na prvním místě je Ukrajina, na druhém díky Brigitte Nielsen a Viggo Mortensen Dánsko a na třetím Filipíny kvůli dvojici Bruno Mars a Manny Pacquiao.

Najkrajší ľudia žijú podľa prieskumu na Ukrajine, Slovensko sa v TOP 50 neumiestnilo
Najkrajší ľudia žijú podľa prieskumu na Ukrajine, Slovensko sa v TOP 50 neumiestnilo Zdroj: www.dailymail.co.uk
Domů
Sdílet
Diskuse