Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2019 8:37
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Tenkrát v Hollywoodu dorazí už za necelé dva měsíce. Navnaď se na jeden z nejočekávanějších filmů skvělými záběry

Tenkrát v Hollywoodu dorazí už za necelé dva měsíce. Navnaď se na jeden z nejočekávanějších filmů skvělými záběry
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Once Upon a Time in Hollywood od Quentina Tarantina slibuje výborný kino zážitek.

Tarantinova novinka Once Upon a Time in Hollywood si svou světovou premiéru odbyla už na filmovém festivalu v Cannes, odkud si odnesla skvělé reakce. K nám se tento chválený snímek dostane až v polovině srpna, ale věříme, že to čekání bude stát za to. Koneckonců, Tarantino je dlouhodobou zárukou kvality, přičemž i tentokrát má po ruce pořádně nabité obsazení.

Studio Sony Pictures však nenechává nic na náhodě a snímek Once Upon a Time in Hollywood propaguje i poté, co jej už několik šťastlivců vidělo. Tentokrát máme k dispozici jakýsi prodloužený televizní spot, který sice ukazuje mnoho viděného, fanoušci si v něm ale najdou i pár zcela nových momentů.

Co se samotného příběhu týče, tak ten se bude odehrávat v Los Angeles roku 1969, kde se hlavními hrdiny stanou televizní herec Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho kamarád, kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt). Do jejich života se ale určitým způsobem zaplete i bohatá sousedka Sharon Tate (Margot Robbie) a zároveň manželka Romana Polanskiho, která padne za oběť šíleným fanatikům z kruhu Charlese Mansona.

Za režií a scénářem stojí již výše zmíněný Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Django Unchained) a lákavé obsazení dále vytvoří i herci jako Al Pacino, Emile Hirsch, Kurt Russell, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, James Marsden, Scoot McNair či Margaret Qualley. Premiéra je u nás naplánována na 15. srpna 2019 a pro více informací klikej sem.

Vtedy v Hollywoode dorazí už o necelé dva mesiace. Navnaď sa na jeden z najočakávanejších filmov skvelými zábermi
Vtedy v Hollywoode dorazí už o necelé dva mesiace. Navnaď sa na jeden z najočakávanejších filmov skvelými zábermi Zdroj: Sony Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse