Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2019 11:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pokud se přiznají poslední dva obvinění, 6ix9ine by mohl být do konce roku na svobodě

HUDBA
Uložit Uložené

Pod tíhou důkazů se přiznal další člen gangu. Zbývají poslední dva, kteří mohou být pro Tekashiho propustkou na svobodu.

Případ amerického rapera Tekashiho, který byl nejprve slavný v našich končinách a až potom dostal možnost spolupracovat s hvězdami jako Kanye West nebo Nicki Minaj, se pomalu blíží k rozuzlení. Complex informuje, že se aktuálně přiznal už desátý obviněný z nebezpečného gangu Nine Trey jménem Roland „Ro Murda“ Martin.

Ještě v úvodu roku se 6ix9ine přiznal ke všem trestným činům, z nichž byl obviněn, a souhlasil i s dohodou o vině a trestu. Účastnil se například převážení drog, ozbrojeného výtržnictví či vydírání, za což mu původně hrozilo až 47 let, resp. doživotí za mřížemi.

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění 20. února 2019 18:28

Nakonec se však podle všeho s FBI dohodl, že bude plně součinný a pomůže s vyšetřováním, za což prokuratura navrhla snížení trestu na nutné minimum. Když se přiznají i poslední dva obvinění do 4. září 2019, původní datum Tekashiho jednání by se mohlo posunout z 24. ledna 2020 na závěr tohoto roku.

Jelikož se zatím všechna fakta spojená s trestnou činností, která 6ix9ine vyšetřovatelům prozradil, shodovala s pravdou, vše nasvědčuje tomu, že duhový raper plní svou část dohody na 100 %.

Z celkových 12 členů se ještě čeká na přiznání dvou členů nebezpečného gangu. Těmi jsou Anthony „Harv“ Ellison, který je obviněn za únos samotného Tekashiho, o čemž jsme v minulosti psali, a také dealer heroinu, MDMA a fentanylu Aljermiah „Nuke“ Mack.

Doporučeno
6ix9ine byl unesen a okraden o šperky v hodnotě 750 tisíc dolarů. Nyní je v nemocnici 6ix9ine byl unesen a okraden o šperky v hodnotě 750 tisíc dolarů. Nyní je v nemocnici 22. července 2018 17:43
Domů
Sdílet
Diskuse